Icom IC-M23 VHF

IC-M23 är en liten och kompakt marinradio full med smarta och innovativa lösningar. Om olyckan är framme och radion hamnar i vattnet flyter den och blinkar vilket gör den lätt att hitta i mörker. Icom kallar det Float’n Flash.

IC-M23 flyter på vatten och visar dig var den är med hjälp av en blinkfunktion som gör det lättare att hämta tillbaka den i mörkret. Radion blinkar även om strömmen är avstängd.
Minst och lättast
Radion är världens minsta handburna flytande VHF-radio. Jämfört med tidigare modeller är den hela 28% mindre i storlek.
Energibesparande PA-modul IC-M23 använder ett mobiltelefonliknande 3.7V Lithium-Ion-batteri men kan ändå tack vare en patentsökt nyutvecklad PA-modul leverera en uteffekt på 5 Watt.
Stor tydlig display
Radion har en lättläst LCD-skärm med tydlig kanalindikation och en lättmanövrerad knappsats. Både knappsats och display är bakgrundsbelysta för enkel mörkeranvändning. Inbyggd laddningsregulator
Den inbyggda laddningsregulatorn gör det möjligt att ladda batteripaketet direkt i radion med hjälp av en väggladdare eller cigarrettändarkabel. Snabb hög/av-volymfunktion Funktionerna för volym hög/av ändrar tillfälligt volymen till den högsta/lägsta nivån med två knapptryck. Användaren kan enkelt ändra volymnivån enligt den omgivande miljön och på så sätt uppfatta det mottagna meddelandet.
Övriga funktioner Vattentät konstruktion motsvarande IP67 "Dual-/triwatch"-funktion 4 stegs för batteriindikator Energisparfunktion med 2 steg. "AutoScan"-funktion startar scanning när ingen signal mottas på 30 sekunder Enknappsåtkomst till kanal 16 "AquaQuake"-dräneringsfunktion
Fördelar
Float'n flash - radion flyter och blinkar i vattnet, även om strömmen är avstängd
Världens minsta och lättaste flytande 5W marinradio
Batteripaket med en enda cell på 3,7 V, 1590 mAh, bidrar till att minska storleken och vikten
Lättläst LCD-skärm med stor kanalindikation
Pris inkl.moms 2.495:- Art. nr 80223